Kunststof maatwerk

Naast veel soorten plastic plaatmateriaal, buizen, volstaf en dergelijke, kunt u bij ons terecht voor kunststof maatwerk. Wij kunnen maken wat u wenst! In overleg met u of naar aanleiding van een tekening verwerken wij de plastic/kunststof platen o.a. door middel van buigen, zagen, lijmen, lassen, frezen en vacuümvormen.

Onze afnemers komen uit diverse branches: de voedingsmiddelen industrie, de farmaceutische industrie, de bouw, zorginstellingen, horeca, makelaardij, jachthavens, winkels en zelfs uitvaartondernemingen weten ons te vinden net als nog vele anderen.

Voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie maken wij glasheldere beschermplaten en kappen voor machines, maar denk ook aan snijplaten. Voor de bouw leveren wij p.v.c. lekbakken en zetstukken, die na het plaatsen meestal onzichtbaar weggewerkt worden. Voor zorginstellingen leveren wij beschermkapjes en plastic onbreekbare platen om bijv. een televisiescherm te beschermen. Winkels komen bij Hollaar-Plastics voor acrylaat displays, glasheldere kastjes of reclame uitingen (zie reclame).

Werkwijze: als klant stuurt ons een mail met tekening of komt u bij ons langs op afspraak, Op uw verzoek kunnen wij natuurlijk ook op locatie komen kijken.

Wij bekijken de tekening/schets en, in overleg met u, zoeken wij een passende plastic/kunststof erbij voor de uitvoering. Als het product/object niet te maken is zoals op tekening aangegeven dan zoeken wij net zo lang naar een oplossing die wél uitvoerbaar is.

Wij kunnen door onze jarenlange ervaring het juiste advies geven, welk soort plastic gebruikt kan worden.

Productvoorbeelden

Lekbakken

Vitrines

Display's

Beschermkappen

Bootruiten

Auto interieur

Uw product