Wegbebakening

Op het gebied van wegbebakening heeft u bij ons een ruime keuze uit standaard producten. Daarnaast is het geen enkel probleem om een bord of product naar uw eigen wens te laten maken. Wij leveren onze producten aan de handelsmaatschappijen maar u kunt ook rechtstreeks bij ons bestellen.
Verkeersborden voor tijdelijke afsluitingen maar ook instellingen met een groot eigen terrein kunnen bij ons terecht voor bijv. parkeerborden of straatnaamborden.

Hollaar-plastics levert ook zelf ontworpen producten zoals kunststof afzethekjes.

Deze hekjes zijn gemaakt van slagvaste buizen met signaal rode knie- en T-stukken, de scharnieren zijn gemaakt van HMPE en het geheel is in elkaar gelijmd.

De hekjes kunnen in verschillende maten/hoogtes gemaakt worden en zijn 2- of 3- delig, uiteraard kunnen wij dit ook uibreiden naar meerdelige hekjes.
Een ander product zijn de reflecterende hoekprofielen die op bouwketen of op bouwsteigers gemonteerd worden, deze hoekprofielen accentueren het obstakel zodat ze veilig voor een ieder geplaatst worden. Aan onze afnemers leveren wij ook reflecterende stroken van aluminium die op afzethekken gemonteerd worden, dit maakt de hekken zeer goed zichtbaar in het donker.

Productvoorbeelden

Afzethekjes

Geleidestroken

Baakschilden

Kunststof verkeersborden

Aluminium verkeersborden

Pionnen

Afzetlint

Bouwborden

Reflecterende folie